У Huawei обіцяють, що їхній новий електромобіль буде кращим за Tesla Model S

Підпишись на нас:

Марка Luxeed, створена китайськими компаніями Huawei і Chery, готує до виходу в продаж новий розкішний електромобіль S7, який обіцяє виявитися кращим за світовий бестселер Tesla Model S.

Подробиці

Напередодні глава автомобільного підрозділу китайського IT-гіганта Річард Ю Чендун прокоментував швидкий вихід у продаж Luxeed S7 амбітною заявою такого характеру:

“Luxeed S7 перевершуватиме Tesla Model S у різних аспектах”.

При цьому про які саме аспекти йдеться – топ-менеджер Huawei поки що вирішив промовчати, зазначивши, що всі карти будуть розкриті вже в листопаді, коли відбудеться прем’єра електромобіля.

У Huawei обіцяють, що їхній новий електромобіль буде кращим за Tesla Model S

Можливо, він має на увазі трансмісію, яка за потужністю може виявитися на рівні з Model S (670 к.с.), або навіть перевершити її. Не виключено, що гендиректор Huawei натякає і на ширший діапазон дальності ходу, що забезпечується просунутими акумуляторами.

Luxeed S7 спиратиметься на платформу Chery EoX з 2-моторним компонуванням. В якості тягових акумуляторів у ньому виступлять батареї китайської фірми CATL, які постачають компоненти для автомобілів “Тесла”.

У Huawei обіцяють, що їхній новий електромобіль буде кращим за Tesla Model S

Офіційна прем’єра Luxeed S7 відбудеться наприкінці листопада. Машину не продаватимуть у США через санкції щодо Huawei, однак це не завадить їй конкурувати з Tesla Model S у себе на батьківщині в Китаї.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: