Експерт назвав недорогий вживаний седан, який надійніший за Toyota Corolla

Підпишись на нас:

Скотті Кілмер – механік із 55-річним стажем, який регулярно оцінює чимало старих автомобілів, представлених на американському ринку. В одному зі своїх останніх відео, опублікованих на YouTube, знаменитий “сервісмен” назвав доступний седан, який за надійністю здатний протистояти навіть легендарній Toyota Corolla.

Подробиці

Ним виявилася корейська 4-дверка під назвою Kia Forte зразка 2017 року. У Україні такі машини відомі під назвою Kia Cerato.

За словами Кілмера, 2-літровий 16-клапанний мотор DOHC седана “Форте” володіє високим рівнем надійності і не схильний до “поїдання” масла навіть на пробігах понад 100 тисяч кілометрів.

Автомеханік із 55-річним стажем назвав недорогий седан, створений на століття

При цьому він не радить більш ранні екземпляри Forte, які сходили з конвеєра до 2017 року, через погану статистику щодо відмов у них двигунів.

Як стверджує американський блогер-автомеханік, ця модель Kia хороша як для щоденних поїздок на роботу, так і для того, щоб використовувати її в таксі.

Машина має автоматичну коробку передач із плавним перемиканням, а також місткий салон і хороше оснащення.

Автомеханік із 55-річним стажем назвав недорогий седан, створений на століття

Резюмуючи, у своєму відео експерт називає Kia Forte 2017 року автомобілем, який здатний не доставляти проблем своєму власникові протягом багатьох років, а також чудовою альтернативою Toyota Corolla для тих, у кого обмежений бюджет.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: