На аукціоні продали 30-річний Mercedes-Benz майже за півмільйона євро

Підпишись на нас:

На мюнхенському аукціоні RM Sotheby’s було продано автомобіль Boschert B300 Gullwing. Цей автомобіль є переробленим Mercedes-Benz 300 CE, який зійшов з конвеєра виробника в 1989 році. Однією з головних особливостей цієї машини є двері типу “крило чайки”.

Подробиці

Незважаючи на те, що спочатку планувалося зібрати 300 екземплярів таких машин, ця модель виявилася єдиною у своєму роді. І продали її за дуже солідну суму – 455 000 євро, що за поточним курсом еквівалентно 12 900 000 грн. Як уже говорилося, в основі цього автомобіля лежить Mercedes-Benz 300 CE. Однак у машини оригінальна передня частина, яка була взята у SL R129.

На аукціоні продали оригінальний Mercedes-Benz майже за півмільйона євро

Додатково розробник посилив конструкцію машини. Завдяки цьому вона може витримати нові двері. Під капотом автомобіля встановлено наддувний агрегат, який генерує 283 кінські сили потужності. До слова, раніше на аукціоні в Лос-Анджелесі було реалізовано ще один оригінальний Mercedes-Benz. В його основі лежить модель CLK GTR Roadster. Загалом у світі залишилося шість таких машин і одну з них купили за ціною дорожче ніж 9 мільйонів євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: