Новий найдешевший кросовер Nissan показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

Субкомпактний “паркетник” Nissan, розроблений на архітектурі V, що отримав назву Kicks, з’явився в лінійці японського автовиробника в 2016 році. Через чотири роки машина пройшла через процедуру планового оновлення, отримавши гібридну версію.

Подробиці

Тепер готується до виходу нове, друге за рахунком покоління цієї моделі, що вважається найдешевшим кросовером у лінійці Nissan (у США машина коштує від 20 тисяч доларів).

Незалежні дизайнери з японського порталу “BestCar” упевнені, що прем’єра нового Kicks вже не за горами і продемонстрували зображення такого автомобіля без камуфляжу з одного ракурсу. При його моделюванні художники враховували дизайн закамуфльованих прототипів, які останнім часом активно їздять азійськими дорогами.

Як можна помітити з викладеного в Мережу рендеру (зображення вище), новий Kicks збереже загальну форму поточної моделі, але зміниться в деталях. Наприклад, спереду йому дістанеться образ, навіяний концепт-каром Pathfinder, який був представлений у квітні на автосалоні в Шанхаї.

Новий найдешевший кросовер Nissan показали на перших зображеннях

В Японії передню частину цього прототипу називають “обличчям Серени”. Вона має велику V-подібну радіаторну решітку зі світлодіодами, а також глянцеві чорні акценти.

Довжина актуального Kicks становить 4,3-метра, ширина – 1,7-метра, а висота – 1,6-метра. Відстань між осями кросовера дорівнює 2,6-метрам. Японські інсайдери впевнені, що машина збереже ці габарити, але переїде на нову платформу.

В якості такої архітектури виступить платформа CMF-B, розроблена спільно з Renault.

Інформації про те, як зміниться машина з точки зору лінійки двигунів, поки що немає, але, найімовірніше, зміни не матимуть глобального характеру. Зараз Kicks продається в США з 1.6-літровим бензиновим атмосферним мотором на 124 кінські сили, якому асистує варіатор. В Японії машина пропонується в гібридній версії з окремим електричним двигуном, встановленим на задній осі.

Прем’єра нового Nissan Kicks має відбутися ближче до середини 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: