Пікап Ford перетворили на 9-місний позашляховик з 6,7-літровим турбодизелем

Підпишись на нас:

Колись у лінійці компанії Ford був позашляховик Excursion. Машина мала великі розміри, але не найкращу репутацію, тому в підсумку її довелося зняти з виробництва. Однак тюнерів з ательє MegaRex це не влаштувало, і вони вирішили вселити дух цієї моделі у свій новий проект, основою для якого став пікап Ford F-250 Super Duty.

Подробиці

Позашляховик отримав індекс SVN і став єдиним у своєму роді “всюдиходом” з алюмінієвим дахом ручної роботи, нестандартним бічним склом і двопанельним панорамним люком.

Пікап Ford перетворили на 9-місний хардкорний позашляховик

Але це тільки верхівка айсберга, оскільки машині дісталися посилені бампери, бічні підніжки з електроприводом і допоміжними ліхтарями, розширювачі крил і матово-чорні 18-дюймові колісні диски, взуті в 37-дюймові грязьові покришки.

Для того, щоб позашляховик відмінно почувався на “офф-роуді”, для нього передбачили 4,5-дюймову систему підвіски Stage 3 від компанії Icon Vehicle Dynamics з новими радіусними важелями, високо розташованими подвійними стабілізаторами і регульованою гусеничною балкою.

Один із найцікавіших моментів, що стосуються цього проєкту, полягає в його місткості. Усередині MegaRex SVN можуть розміститися до дев’яти осіб, причому на другому і третьому рядах встановлено роздільні “капітанські” крісла. Сидіння четвертого ряду мають електропривід і здатні складатися.

Пікап Ford перетворили на 9-місний хардкорний позашляховик

Приводити в рух хардкорний позашляховик на базі пікапа Ford належить 6,7-літровому турбодизельному V8, що видає 500 кінських сил і 1625 Нм. Він пристикований до 10-швидкісної автоматичної коробки передач і системи повного приводу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: