Новий Smart Fortwo показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

Компанія Smart, яка нині наполовину належить концерну Daimler, а друга половина – китайській Geely, наприкінці жовтня анонсувала появу в її лінійці моделей новинки, яка має виявитися спадкоємцем знятого з виробництва Fortwo. Для машини розроблять навіть власну платформу. Дізнавшись про це іспанські незалежні дизайнери вирішили пофантазувати на тему того, який вигляд матиме цей дводверний електрокар.

Подробиці

Поставки нового хетчбека Smart #1 почалися минулого літа, але друга модель (#2) з’явиться тільки ближче до кінця 2025 року і буде являти собою зовсім інший формат автомобіля.

Судячи з рендеру, концепція Smart #2 повторюватиме оригінальний fortwo – тобто це буде крихітний автомобільчик із двома дверима, усередині якого зможуть розташуватися тільки водій і один пасажир. При цьому дизайн машини виявиться зовсім іншим порівняно з тим, що демонстрував fortwo.

Новий Smart fortwo показали на першому зображенні

Новинці Smart дістанеться характерна передня частина кузова з плавними лініями і незвичайними фарами, що відсилають до хетчбека #1, а також аналогічні приховані в кузові дверні ручки.

Спроектувати машину на використовуваній компанією платформі SEA не вийде, оскільки вона занадто велика для такого автомобіля. Тому спеціально для “двійки” інженери створять власну архітектуру, яку постараються зробити максимально комфортною і безпечною.

Очікується, що автомобіль виросте в розмірах. Його довжина сягне 3,1-метра проти 2,7-метрів у попередника, а головним конкурентом на ринку виявиться Fiat 500e.

Продажі нового Smart #2 мають розпочатися у 2026 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: