В General Motors готують до презентації флагманського конкурента для Tesla Model X

Підпишись на нас:

Без будь-якого попереднього анонсу в ЗМІ з’явилася інформація про новий Cadillac Vistiq 2024. Розкрили не тільки дані про характеристики, а й показали, який вигляд він матиме. У модельному ряду новинка розміститься між Lyriq і Escalade IQ. Зазначається, що більше подробиць про кросовер буде представлено наступного року. Найімовірніше, це буде зроблено перед стартом продажів.

Подробиці

Повідомляється, що Cadillac Vistiq буде доступний з двомоторною електричною установкою, віддача якої складе 500 кінських сил. При цьому без попередньої підзарядки кросовер зможе проїхати до 480 км. Названо і приблизні ціни на новинку. Так, придбати її, найімовірніше, можна буде за вартістю від 1 740 000 грн. У модельному ряду марки цей кросовер стане п’ятим електромобілем.

Розкрили не тільки дані про характеристики, а й показали, який вигляд він матиме. У модельному ряду новинка розміститься між Lyriq і Escalade IQ.

Варто зазначити, що за характеристиками Cadillac Vistiq розмістився одразу за Lyriq, який пропонується із заднім і повним приводом, а також моторами на 345 і 507 к.с. При цьому Escalade IQ доступний із 761-сильною установкою. Його запас ходу дорівнює 725 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: