Renault представить новий недорогий купе-кросовер: перше зображення

Підпишись на нас:

Прем’єра концептуального кросовера Renault Bigster відбулася у 2021 році, після чого французи пообіцяли, що серійний варіант цієї моделі дебютує у 2025-му. Але, як виявилося, йтиметься не тільки про “паркетник” із класичним кузовом, а ще й про машину “молодіжного” формату з кузовом крос-купе. Який вигляд він може мати показали незалежні дизайнери з Іспанії.

Подробиці

Нова інформація про проект Bigster свідчить про те, що кросовер буде реалізовано як у традиційному для нього кузові, так і варіанті з похилою лінією даху. Перший з’явиться 2025 року, а дебют другого заплановано на середину 2026-го.

Машина має розділити платформу CMF-B з оригінальним Bigster (на зображенні вище) і отримати ті самі габарити, але трохи меншу висоту кузова.

У гамі Renault з'явиться новий недорогий купе-кросовер: перше зображення

На рендері машина показана з логотипом Dacia, але на окремих ринках її продаватимуть і під маркою Renault.

Автомобілю дістанеться характерний дизайн із передньою світлотехнікою і задніми ліхтарями з малюнком у вигляді літери “Y”, а також радіаторна решітка у вигляді хромованих штрихів, просунутий пластиковий обвіс, що надає машині брутальності, і приховані в задніх стійках дверні ручки.

У гамі Renault з'явиться новий недорогий купе-кросовер: перше зображення

Головною відмінністю Bigster Coupe від цієї моделі в класичному кузові буде скошена лінія даху, яка скоротить простір у салоні та багажнику, але зробить машину привабливішою у візуальному плані.

Технічну частину машина повинна успадкувати у вже дебютувавшого Renault Duster третього покоління, отримавши під капот гібридні силові установки потужністю від 130 кінських сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: