Рідкісний позашляховик 70-х завівся і поїхав після 16-річного простою

Підпишись на нас:

У США повернули з небуття Trail Duster. Цей раритетний позашляховик виробництва фірми Plymouth побачив світ у 1978 році. Останні 16 років автомобіль простояв у напівзанедбаному сараї, де був знайдений ентузіастами з ютуб-каналу Dead Dodge Garage.

Подробиці

Авто простояло без руху з 2007 р. і неабияк покрилося іржею. Салон рамного позашляховика був у жахливому стані, а фарба потріскалася. Перші спроби запустити движок зазнали краху.

Рідкісний позашляховик 70-х примудрився долати перешкоди після 16-річного простою

Після ретельного чищення і встановлення нового розподільника запалювання мотор запрацював. Для того, щоб змусити ветерана рухатися, знадобився ремонт гальмівних шлангів. Під час першої за 16 років поїздки машина примудрилася подолати кілька простих перешкод.

Рідкісний позашляховик 70-х примудрився долати перешкоди після 16-річного простою

Trail Duster належить до числа відносно рідкісних моделей (36 тис. вироблених протягом 1974-81 рр. екземплярів).

Рамний позашляховик Plymouth не має жодного стосунку до популярної в Європі моделі Duster (найближчим “побратимом” американця є Dodge Ramcharger).

Trail Duster обладнаний двигуном V8 на 6,6 л. і 165 “конячок”, має 3-ступінчасту коробку “автомат” і повний привід зі знижувальною передачею. Залежно від модифікації та року випуску, позашляховик оснащувався двигунами об’ємом від 5,9 до 7,2 літрів відповідно (175-220 “конячок”).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: