У компанії Ford проблеми з продажами: дилери відмовляються від нових авто

Підпишись на нас:

Кілька років тому попит на електрокари марки Ford різко зріс. Багато в чому цьому сприяла поява електричного Mustang Mach-e і F-150 Lightning. Однак у 2023 році американська компанія зареєструвала різке падіння популярності своїх електрокарів. Ба більше, на виробництві одного такого автомобіля вона втрачає десятки тисяч доларів. Але, як повідомляють американські ЗМІ, збитки від електрокарів різко зростуть у 2024 році.

Подробиці

Приблизно половина дилерів відмовилася продавати електричні моделі Ford у 2024 році. Вони зосередяться на реалізації машин із ДВЗ і гібридами. Відмова примітна ще й тим, що компанія нещодавно пом’якшила вимоги до дилерів, які продають електрокари. Але ті заявляють, що електричні машини залишаються малопопулярними в США: основний дохід все ще приносять автомобілі з ДВЗ.

У 2024 році половина дилерів відмовилася продавати електрокари Ford

Раніше з’явився перший рендер із зображенням пікапа Dacia Duster нового покоління. На думку автора, такий автомобіль може витягнутися до п’яти метрів. При цьому він має зберегти ту саму технічну частину, що і кросовер.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: