Найдешевшу Tesla показали на нових реалістичних зображеннях

Підпишись на нас:

Американський автовиробник Tesla слідом за моделлю Cybertruck вже готує чергову новинку. Цього разу це буде не дорогий пікап, а найдоступніша машина в гамі компанії. Яким може виявитися її дизайн показали незалежні дизайнери з YouTube-каналу “Digimods Design”.

Подробиці

Відправною точкою при створенні дизайну машини для художників виявився опис автомобіля в книзі Волтера Айзексона, присвяченій біографії глави Tesla Ілона Маска.

Там стверджувалося, що бюджетна новинка компанії буде побудована на власній платформі, що споріднює її з майбутнім безпілотником марки, а також запозичить дизайн Cybertruck.

Найдешевша Tesla може виглядати так - реалістичні зображення

Як можна помітити на рендерах, від пікапа, вартість якого доходить до 100 тисяч доларів, найдешевша Tesla успадкує тільки одну деталь екстер’єру – передню світлотехніку.

Седану з купеподібним силуетом дістанеться світлодіодна лінія, що проходить від лівого до правого крила через всю кромку капота. Крім того, машина обзаведеться незграбним бампером з додатковими світлодіодами, абсолютно новими задніми ліхтарями і колісними дисками власного дизайну.

Жодних відомостей про те, чого чекати від технічної частини автомобіля, поки що немає. Ба більше, поки що навіть незрозуміло, як його назвуть. Найімовірніше, машині присвоять ім’я Model 2, але не виключено й інше найменування.

Найдешевша Tesla може виглядати так - реалістичні зображення

А ось із ціною новинки в Tesla, схоже, визначилися. Очікується, що вартість її новинки становитиме не більше 25 тисяч доларів.

Прем’єра найдоступнішого електрокара в лінійці Tesla відбудеться у 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: