Renault випустить повнопривідний універсал, схожий на ще не представлений Duster

Підпишись на нас:

Компанія Renault, що володіє румунським брендом Dacia, готується розширити лінійку моделей, побудованих на платформі “свіжого” Duster. Він, нагадаємо, переїхав на архітектуру CMF-B і був представлений наприкінці листопада.

Подробиці

За інформацією французького видання “L’Argus”, слідом за “Дастером” у 2025 році в продаж надійде “паркетник” Bigster, а роком по тому лінійка автовиробника поповниться співплатформеним компактним сімейним універсалом.

Наразі проект має заводське найменування C-Neo, але ближче до серійного втілення може отримати інше ім’я.

Судячи з рендерних зображень, викладених у Мережу незалежними дизайнерами з Франції, новий універсал буде являти собою автомобіль з елементами екстер’єру третьої генерації Duster, а також 7-місного кросовера Bigster, у яких він успадкує архітектуру CMF-B.

Очікується, що довжина автомобіля становитиме приблизно 4,6-метра. Машині дістанеться збільшений дорожній просвіт порівняно зі звичайними представниками цього сегмента, а також кросоверний пластиковий обвіс спереду, ззаду і з боків.

Новий секретний проект Renault/Dacia показали на перших зображеннях

Під капотом автомобіля має розташуватися 1,2-літровий бензиновий турбомотор, доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. Зв’язку йому складе нова роботизована трансмісія DW23 з подвійним зчепленням. Привід машини в базі буде переднім, але у покупців з’явиться можливість вибрати, зокрема, повнопривідний універсал (як опцію).

Прем’єра автомобіля відбудеться у 2026 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: