Компактний і бюджетний кросовер Hyundai Creta вперше сфотографували на дорозі

Підпишись на нас:

Кілька днів тому Hyundai почав дражнити шанувальників кросовера Creta тизерними зображеннями оновленої версії цієї моделі. Тоді ж були позначені терміни офіційної прем’єри бестселера – 16 січня. Але утримати інтригу до цієї дати корейцям не вдалося. Реформену машину сфотографували без камуфляжу на одній із парковок в Індії.

Подробиці

Судячи зі зроблених знімків, головною особливістю модернізованої “Крети” стане більш брутальний дизайн, ніж був у її попередниці.

Автомобілю дістанеться перекроєна передня частина кузова, де з’явиться інша радіаторна решітка, прямокутні світлодіодні фари з новими світлодіодними денними ходовими вогнями, оновлений передній бампер з контрастним сріблястим відтінком і збільшені штучні захисні пластини.

Бічний профіль машини збереже схожість із дорестайлінговим кросовером, але буде прикрашений новими 2-колірними легкосплавними колісними дисками.

Що стосується корми, то вона зазнає змін завдяки новим світлодіодним ліхтарям, з’єднаним широкою світловою смугою, а також 3D логотипу Hyundai та іншого бампера.

Нову Hyundai Creta вперше сфотографували в природному середовищі існування

Раніше в Мережі з’явився тизер салону нової Creta, де розміщений цифровий блок управління клімат-контролем, здвоєні екрани мультимедійної системи і цифрової комбінації приладів, нове кермо, а також переглянутий дизайн і конструкція повітропроводів.

Очікується, що технічно машина не зміниться і залежно від ринку її пропонуватимуть як із бензиновими, так і дизельними моторами, агрегатованими механічною, автоматичною та роботизованою коробками передач.

Першим місцем, де стартують продажі оновленої Creta, стане Індія, після якої машина з’явиться інших країнах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: