Яка доля очікує бренд SEAT в Україні: компанія на позорі змін

Підпишись на нас:

В Україну відновлено постачання автомобілів SEAT. Але наразі настав не простий час для індустрії автомобілебудування, тому всі автовиробники адаптуються до нових умов. Не виняток і компанія SEAT.

Яка доля очікує бренд SEAT в Україні: компанія на позорі змін

Відомо, що 2023 рік став для компанії SEAT найуспішнішим. В минулому році бренд оговтався від кризи та збільшив продажі на 22%. У 2023 році було продано 240 800 автомобілів.

Дилерські мережі SEAT в Україні працюють в звичайному режимі. Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення робота точок була припинена. В Україні функціонує 15 підприємств у різних регіонах, які забезпечують збут автомобілів. Наголошуємо, що бренд має гарний авторитет на ринку та входить до топ-10 європейських рейтингів надійності авто.

Останнім часом лідерами продажів є моделі SEAT Ibiza, Arona та Ateca. Всі ці моделі залишаються на виробництві і найближчим часом їх не планують замінювати іншими.

Відомо, що SEAT оновить свої моделі Leon та Leon SP, а через декілька років модифікації отримають Ibiza та Arona.
Але не буде і без втрат. У 2024 році компанія перестане виготовляти флагманский кросовер SEAT Tarraco.Хоча в Україну прибуде партія даних моделей у популярній версії із 2,0-літровим турбодизелем та повним приводом.

SEAT, як й інші світові бренди, намагається втриматись на ринку та продовжує йти в ногу з часом задовольняючи всі потреби клієнтів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: