Дорогий Hyundai Ioniq 5 побачили в таксі

Підпишись на нас:

Hyundai Ioniq 5 є одним із найдосконаліших електромобілів на ринку. Та як би там не було його вже використовують як таксі в Йорданії.

Подробиці

Ці зображення нещодавно з’явилися в стрічці Facebook від EV Store Jordan і показують Ioniq 5 у яскравому жовтому кольорі, який працює в таксі. Це перший раз, коли ми бачили, як Ioniq 5 використовується як приватне таксі , і хоча електричних таксі не так багато, Hyundai цілком підходить для цієї роботи.

По-перше, Ioniq 5 є одним із електромобілів із найшвидшою зарядкою на ринку, і якщо його підключити до зарядного пристрою постійного струму потужністю 350 кВт, його акумуляторну батарею ємністю 77,4 кВт-год можна поповнити з 10 до 80 відсотків лише за 18 хвилин. Менше часу очікування на зарядних станціях – більше часу в дорозі, доставляючи людей туди, куди їм потрібно.

Загальна форма і розмір Ioniq 5 з великим салоном надає пасажирам на задніх сидіннях мають надзвичайно багато місця для ніг. Зрештою, немає нічого гіршого, ніж заскочити в таксі та виявити, що воно тісне та викликає клаустрофобію. З Ioniq 5 — точнісінько навпаки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: