Названо автомобілі, які навряд чи проїдуть без поломок понад 160 000 кілометрів: їх краще не купувати

Підпишись на нас:

Видання “GOBankingRates” назвало десять автомобілів, які не заслуговують на увагу покупця, якщо надійність для нього є пріоритетом. Стверджується, що всі вони насилу проїжджають без поломок 160 000 кілометрів пробігу.

Nissan Altima

Середньорозмірний седан, відомий своїм комфортним салоном і розширеними функціями безпеки. Все було б чудово, якби не його безступінчаста трансмісія, яка має властивість виходити з ладу і призводити до дорогого ремонту незабаром після досягнення позначки в 160 000 кілометрів пробігу.

BMW 3-Series

Розкішний компактний автомобіль, здатний здивувати своєю динамікою, висококласним інтер’єром та інноваційними технологіями. А ось із надійністю у нього все “м’яко скажемо: не дуже”. Машина вимагає великих витрат на ремонт двигуна або електрики практично одразу після появи на одометрі цифри в 150 000 кілометрів.

Land Rover Discovery

Гарний позашляховик, але зовсім ненадійний. Репутацію машини псують нескінченні проблеми, пов’язані з пневматичною підвіскою, електрикою і трансмісією.

Fiat 500

Компактний і стильний міський автомобіль, що володіє європейським шармом і спритністю. Він чарівний і мініатюрний, але часто стикається з відмовами двигуна і витоками мастила.

Jeep Wrangler

Культовий позашляховик, відомий своєю міцною конструкцією та винятковими можливостями на бездоріжжі. Всі ці плюси з лишком перекриваються такими недоліками, як схильність його кузова до появи іржі, відмови рульового управління і підвіски.

Ford Fiesta

Невеликий бюджетний автомобіль, яким захоплюються за маневреність і паливну економічність. Шкода, але такі машини нерідко виходять з ладу через проблеми з трансмісіями та електрикою.

Chrysler 200

Середньорозмірний седан з елегантним дизайном і просторим салоном, що поєднує стиль і практичність. У списку його основних поломок на відносно невеликих пробігах значаться відмови двигуна, трансмісії та електрики.

Volkswagen Tiguan

Компактний кросовер, що має стильний дизайн і продуманий салон, а також відмінну керованість. Але, як виявилося, він далеко не найнадійніший автомобіль у лінійці VW.

Нерідко власники “Тігуанів” стикаються з дорогими ремонтами їхніх трансмісій. Причому найчастіше несправності з їхньою коробкою передач відбуваються практично відразу після подолання порога в 160 тисяч кілометрів.

Mini Cooper

Відомий своїм компактним і незвичайним дизайном хетчбек популярний серед людей, які люблять виділятися в загальному потоці на тлі інших. Але, за словами експертів, натомість їх переслідують постійні проблеми, пов’язані з витоками мастила, відмовами турбокомпресора, а також несправностями підвіски та електрики.

Tesla Model S

Відомий своїм вражаючим прискоренням і передовими технологіями седан далеко не такий надійний, як багато хто думає. Model S вимагає від своїх власників дорогої заміни тягової батареї, яка часто виходить з ладу не дотягнувши навіть до пробігу в 200 000 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: