Фотографії всіх автомобільних новинок, які представили на CES 2023

Підпишись на нас:

Протягом двох років виставка CES проходила майже непомітно через «ковідні обмеження». Але цього року, Consumer Electronics Show знову показала колишню силу.

Крім інтелектуальних холодильників, телевізорів і найновіших фотоапаратів, численні представники автомобільної промисловості тепер змішуються з натовпом експонентів: від відомих виробників, включаючи BMW, VW, Mercedes, Stellantis і GM і до невеликих стартапів, а також експертів-постачальників Forvia, ZF і Continental. Їх усіх хвилює одне питання: як ми завтра будемо їздити?

BMW показує iVision Dee

BMW справляє великий фурор на виставці CES, а генеральний директор Олівер Зіпс навіть виступив із вступною доповіддю в середу ввечері – можливо, це найвідоміша промова за всю подію. У центрі уваги дослідження iVision Dee, яке показує, як реальність і віртуальний світ дедалі більше об’єднуватимуться. Автомобіль за рахунок покриття e-ink може змінювати свій колір на будь-який з 32 відтінків.

BMW показує iVision Dee

VW вперше представив електричний Passat

VW ID.7 також досить «божевільний». Ще до офіційної прем’єри влітку електричний Passat представлений у Лас-Вегасі з яскравим камуфляжем, яким можна керувати індивідуально. Електролюмінесцентна технологія, продемонстрована на даному електромобілі ще далека від готовності до серійного виробництва, але вона завжди вражаюча.

Volkswagen ID.7

Peugeot з потенціалом для серійного виробництва

Ще один автомобіль, який привертає увагу: Peugeot Inception. Концеп-кар базується на новій електричній платформі, яка використовуватиметься на всіх Peugeot Stromer з 2023 року.

Навіть якщо концепт-кар виглядає, як щось дивне, французи обіцяють: серійна версія з’явиться в 2025 році.

Всі інші інновації CES ви можете знайти в галереї картинок нижче:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: