Преміальний кросовер Hyundai відкликають через пружини клапанів, які можуть пробити дірку в двигуні

Підпишись на нас:

Найбільший у лінійці кросоверів Hyundai автомобіль Palisade продається з 2018 року. За всі ці роки популярний 7-місний “позашляховик” корейської марки лише кілька разів потрапляв під відкличні кампанії. Здавалося б, усі недоліки моделі вже виправлені, але не тут-то було.

Подробиці

У США було анонсовано свіже відкликання Hyundai Palisade 2024 модельного року. У них виявилася проблема, що зачіпає силовий агрегат.

Як пише “Carscoops”, в автомобілях знайшли несправні пружини клапанів, які можуть зламатися, внаслідок чого в блоці циліндрів може утворитися дірка.

Під сервісну акцію потрапляє загалом 4 тисячі машин, але в Hyundai наголошують, що негативний розвиток подій із пружинами має потенціал лише в 1 відсотку від цього числа.

Проте в компанії вирішили перевірити всі машини 2024 модельного року, які можуть зіткнутися з такою проблемою. За необхідності Hyundai обіцяє замінити двигуни в Palisade в зборі безкоштовно.

Нагадаємо, у США кросовери Hyundai Palisade продаються з 3,8-літровим бензиновим двигуном V6, що видає 291 кінську силу. Асистує їм автоматична коробка передач, а також система переднього або повного приводу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: