Електрокросовер витягнув 17-тонну вантажівку, яка з’їхала в кювет

Підпишись на нас:

Повністю електричний пікап Rivian R1T просто створений для пригод. Ось один із прикладів видатних можливостей цього автомобіля.

Подробиці

Майло Фаулер, власник Rivian R1T , повертаючись додому з гуманітарної поїздки, помітив седан і вантажівку, які з’їхали з шосе на вкритій льодом ділянці на південь від Моава, штат Юта. Обидва транспортні засоби застрягли і процес їх визволення був знятий на відео.

Вантажне авто разом з напівпричепом важили близько 17 247 кг і Rivian R1T вступає в дію, щоб допомогти водієві, який застряг.

Це було непросте завдання, і перша спроба витягнути вантажівку під кутом не вдалася. Rivian R1T потрібно було встановити на одній лінії з причепом і стартувати з певної швидкості, що завжди є ризикованою тактикою (щось може зламатись).

На щастя, все пройшло добре, і ми можемо дивитися зовсім нереальне відео, як вантажівка виїжджає заднім ходом з поля, а 5,5-місячний Rivian R1T з 30 000 миль на одометрі може додати до свого списку ще одну пригоду.

Майло Фаулер дуже пишається можливостями Rivian R1T. Нагадаємо, що електричний пікап оснащений чотирма електродвигунами (по одному на колесо), що забезпечує величезну потужність і крутний момент, а також дуже важливе розподілення крутного моменту.

Застряглий водій напіввантажівки був ще щасливіший, оскільки його вивільнили з льодового полону (транспортний засіб, швидше за все, має незначні пошкодження спереду).

Ми не можемо сказати, чи зможе звичайний пікап витягнути такий важкий тягач разом з причепом (ймовірно, так), але бачити, як звичайні серійні електромобілі можуть зробити щось подібне – просто вражаюче. Років 10-15 тому ми чули, що електромобілі — це лише прославлені візки для гольфу і що вони ніколи не будуть такими ж хорошими, як автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння. Сьогодні електромобілі доводять, що скептики помиляються, і очікується, що з кожним роком їхні можливості вдосконалюватимуться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: