Звинуватив у всьому квас та оцет: п’яний киянин отримав штраф та лишився без прав

Підпишись на нас:

В Києві поліціянти затримали п’яного водія. Коли справа дійшла до суду, то водій запевняв правосуддя, що його перегар – це наслідок вживання не алкоголю, а пельменів з оцтом та квасу. Але все-таки водієві довелось сплатити 10 200 грн та лишитись без права керування на один рік.

Після аналізу справи, суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області визнала винним громадянина у водінні напідпитку, хоча він і стверджував, що не вживав алкоголь, а лише напередодні їв пельмені з оцтом та пив квас.

На автодорозі М06 Київ-Чоп поліціянти зупинили автомобіль ВАЗ 2104. При наявності свідків водія було перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Драгер, за результатами виміру, зафіксував 1,49 % алкоголю (допустима норма 0,2%). В самому суді водій стверджував, що результат драгера в 1,49 проміле – це результат перетравлювання організмом пельменів з оцтом та квасу.

Дослідивши матеріали справи суд притягнув водія до адміністративної відповідальності ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення та наклав адміністративне стягнення 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

1 коментар

  1. Ну. теперь будет как том анекдоте – приедет домой и скажет жене, – видишь что твои пельмени с уксусом наделали…..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: