З’явилися перші фото Toyota Land Cruiser 250 після краш-тестів

Підпишись на нас:

Toyota представила довгоочікуване, нове покоління свого рамного позашляховика Land Cruiser Prado наприкінці минулого року. Відтоді японці встигли зібрати замовлення на цю модель у Європі (першу партію з 1000 машин розібрали за 30 хвилин). Незважаючи на це, живі продажі Land Cruiser 250 почнуться тільки ближче до літа цього року.

Подробиці

Яким виявиться рівень безпеки нової моделі поки що невідомо, але напередодні в Мережу просочилося фото, що підтверджує, що “двохсотп’ятидесятий” уже проходить незалежні краш-тести.

На знімку видно два позашляховики, встановлені на евакуаторі навпроти один одного. Обидва мають характерні пошкодження передніх частин кузова, але їхні силові елементи, незважаючи на очевидну силу удару, виглядають як нові.

Toyota Land Cruiser 250 (екс-Prado) після краш-тестів

За яким форматом проходили тести невідомо, але на кузові машин можна помітити логотипи незалежної організації “ANCAP”, що випробовує машини на безпеку для ринку Австралії та Нової Зеландії.

Очевидно, що Land Cruiser 250 отримає хороші оцінки в протоколі краш-тестів, адже в “Тойоті” постаралися не економити на безпеці машини.

В її базове оснащення, яке не вимагає доплати, були включені: автоматичне дальнє світло, адаптивний “круїз”, система контролю руху в межах смуги, розпізнавання пішоходів і дорожніх знаків, моніторингу “сліпих” зон, а також технологія оповіщення водія про потенційну можливість перехресного зіткнення.

З'явилися перші фото Toyota Land Cruiser 250 (екс-Prado) після краш-тестів

“Живі” продажі машин почнуться залежно від ринку через кілька місяців. Ціни на Land Cruiser 250 починатимуться приблизно від 56 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: