Бюджетний купеподібний кросовер VW готовий до першого рестайлінгу

Підпишись на нас:

У 2020-му році в лінійці Volkswagen з’явився новий компактний кросовер із купеподібним силуетом. Машину назвали Nivus і адресували для ринку Латинської Америки, побудувавши на тій самій платформі, що і європейські версії T-Cross і Polo. Минуло чотири роки і автомобіль готовий до свого першого оновлення.

Подробиці

Напередодні тестові прототипи нового “Нівуса” сфотографували фотошпигуни з Бразилії. Машини були одягнені в зеброподібне маскування, але лише частково. Плівка покривала всю передню і задні частини автомобілів, а також нижню частину їхніх порогів.

Усе виглядає так, ніби дизайн “паркетника” постараються підігнати під екстер’єр моделі Vitrus. Крізь камуфляж помітний більш громіздкий передній бампер, а також нові задні ліхтарі, об’єднані один з одним світловою смугою.

Бюджетний купеподібний кросовер VW готовий до першого рестайлінгу

Салон кросовера, за чутками, збираються зробити за зразком “старших” моделей. Наприклад, однією з головних обновок усередині машини називають рульове колесо з сенсорним керуванням як у Taos і Jetta, а також появу мультимедійного центру VW Play.

З рестайлінгом Nivus має зберегти свій актуальний літровий 3-циліндровий силовий агрегат, що працює в парі з 12-вольтовим стартер-генератором. Він продовжить видавати колишні 116 кінських сил на бензині і 128 к.с. на етанолі. Зв’язку йому складе шестиступінчаста автоматична коробка передач фірми Aisin.

Бюджетний купеподібний кросовер VW готовий до першого рестайлінгу

А ось базова версія машини помітно зміниться. Новий початковий варіант Nivus отримає ім’я Sense і буде укомплектований літровим мотором TSI від Polo, який видає 109 “сил” під час роботи на бензині і 116 “скакунів” на етанолі.

Прем’єра нового VW Nivus відбудеться до кінця 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: