Новинка від Renault: презентовано флагманський кросовер з заводським ГБО

Підпишись на нас:

Прихильники Renault невдовзі зможуть затестити новинку від улюбленого бренду. Вже скоро очікується прем’єра Renault Koleos 2023. Це флагманський кросовер, що дебютував у Південній Кореї. Відрізнити новий Renault Koleos можна завдяки великій решітці радіатора.

Новинка від Renault: презентовано флагманський кросовер

Французька марка запропонувала новий дизайн, а саме модифікований бампер та ліхтарі, а також колісні диски на вибір у діаметрі 18 і 19 дюймів. Водіїв порадує салон авто – там буде вмонтовано 9,3-дюймовий тачскрин мультимедійної системи, а ззаду на пасажирів буде очікувати роз’єм USB.

Лінійку від французької марки поновив фургон фургон Renault QM6, що має відсутній другий ряд диванів. Натомість позаду авто буде розташовано відгороджений 1413-літровий вантажний відсік. Ця модель буде коштувати 20 300 доларів.

Новинка від Renault: презентовано флагманський кросовер

Цікаво, що в лінійці Renault Koleos 2023 не зустріти дизель. Тепер кросовери від французької марки комплектують виключно бензиновими моторами об’ємом 2,0 л (144 к.с.) і 2,5 л (171 к.с.). На 2-літровий двигун з заводу встановлене ГБО. Привід може бути як переднім, так і заднім. І хоча Renault Koleos 2023 є новинкою, проте її зірковому часу не бути довгим, адже незабаром на ринок вийде нова новинка – семимісний кросовер Renault Espace 2023.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: