Китайська “репліка” на Suzuki Jimny отримає 5-дверну версію, яка проїде 400 км без АЗС

Підпишись на нас:

У 2023 році китайська марка Wuling представила компактний кросовер Baojun Yep, який як дві краплі води зовні повторював знаменитий рамний 3-дверний позашляховик Suzuki Jimny.

Подробиці

Незважаючи на те, що автомобілі мали практично однаковий вигляд, “піднебесна” копія “Сузукі” володіла зовсім іншим технічним оснащенням, будучи чистим електромобілем із заднім приводом. Але зупинятися на цій “репліці” в Китаї, схоже, не збираються, і вже готують клона 5-дверного Suzuki Jimny.

Китайська "репліка" на Suzuki Jimny отримає 5-дверну версію

Нова модель компанії отримає ім’я Baojun Yep Plus і відрізнятиметься від стандартного кросовера збільшеним кузовом і двома додатковими дверима позаду. Дизайн машини виявиться натхненним 3-дверною версією і збереже квадратний стиль і ретро-елементи.

Спереду автомобілю дістанеться закрита решітка радіатора, чорний бампер і світлодіодні фари квадратної форми, крім яких машина матиме квадратні колісні арки, 5-спицеві колісні диски, короткі звіси і відкидні двері багажника.

Китайська "репліка" на Suzuki Jimny отримає 5-дверну версію

Довжина кросовера становитиме 3996 мм, ширина 1760 мм, а висота – 1726 мм. Таким чином, він буде на 600 мм довшим і на 75 мм ширшим, ніж його 3-дверна модифікація. Колісна база машини додасть одразу 450 мм – до 2560 мм.

Запас ходу Yep Plus може скласти приблизно 400 кілометрів за циклом CLTC, що майже на 100 км більше, ніж демонструє його коротка модифікація. Привід, як і у випадку з тридверкою, буде тільки заднім, а максимальна швидкість машини становитиме ті ж 150 кілометрів на годину.

Прем’єра автомобіля запланована на кінець цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: