Для ЗСУ створено пересувну лазню на колесах

Підпишись на нас:

Патріотично налаштовані автоприхильники створили майстерню для реалізації цікавих ідей, задля комфорту українських військових та наближення перемоги. Харків’яни та кияни вирішили ініціювати створення для ЗСУ мобільної лазні.

Подробиці

Пересувна конструкція розрахована на 12 чоловік, облаштована пральною та сушильною машинами. Цікаво те, що машина не потребує особливих благ цивілізації, нею можна користуватися навіть в польових умовах.

Для ЗСУ створено автолазні

Для ЗСУ створено автолазні

Двоколісна автолазня придбана за кошти небайдужих українців та при сприянні української ініціативної групи Razom Win, що з 2014 року займається волонтерською допомогою.

Для ЗСУ створено автолазні

Модифікована лазня вже була випробувана на фронті неподалік українсько-білоруського кордону. Дровами було затоплено грубу, а до генератора підключено пралку. Автолазня вміщує 750 літрів води, яка надходить до залізного баку. Конструкція має електричну систему, що допомагає регулювати деякі процеси: показники напруги акумулятора, температуру гарячої та холодної води, вимкнення освітлення в середині та світломаскування.

Для ЗСУ створено автолазні

Пралка має власний бак, а тому працює незалежно від зовнішнього водопостачання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: