5-дверна версія бюджетного клона Jeep Wrangler з’явиться вже цього літа

Підпишись на нас:

Друге покоління рамного позашляховика Mahindra Thar з’явилося 2020 року, виявившись надзвичайно схожим на актуальні Jeep Wrangler. Ба більше, індійський всюдихід у буквальному сенсі “тролив” американську модель навіть наявністю аналогічних із “Ренглером” сюрпризів-пасхалок у вигляді розкиданих по всьому кузову і салону зображень машини.

Подробиці

На початку цього року стало відомо, що Mahindra готує сімейну версію Thar, якій дістанеться 5 дверей. Напередодні з’ясувалося, коли вона з’явиться в продажу.

Як пише видання “IndiaCarNews”, розтягнутий всюдихід Thar дебютує вже наприкінці цього літа. Датою прем’єри дешевого аналога Jeep Wrangler у 5-дверному кузові називають 15 серпня.

З чуток, автомобіль отримає назву Thar Armada. Порівняно з тридверною версією машині дістанеться дещо інший дизайн і більше бортових функцій, а також поліпшені можливості на бездоріжжі.

5-дверна версія індійської пародії на Jeep Wrangler з'явиться вже цього літа

Як і 3-дверку, 5-дверний позашляховик побудують на шасі зі сходовою рамою. Автомобіль розділить налаштування підвіски з всюдиходом Scorpio N, а під капотом використовуватиме 2-літрові бензинові турбомотори або 2,2-літрові “наддувні” дизелі.

Перші будуть здатні генерувати до 203 кінських сил потужності і 380 Нм крутного моменту, а останні забезпечать машині пікову продуктивність у 138 к.с. і 370 Нм. В якості трансмісій запропонують МКПП або автомат, а привід можна буде вибрати як 2WD, так і 4WD.

До списку оснащення подовженого позашляховика мають увійти: камера кругового огляду, вбудований відеореєстратор, передні датчики паркування, запуск двигуна з кнопки і шість подушок безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: