Запас ходу зріс до 1100 км: розсекречено новий Renautl Captur з заводським ГБО

Підпишись на нас:

Французька компанія повністю розсекретила оновлений кросовер Renault Captur 2024 року. Автомобіль пережив доволі серйозну модернізацію, в рамках якої було перероблено зовнішність і салон, а також поліпшено технічні характеристики. Але французький кросовер зберіг компактні розміри: при довжині 4239 мм його колісна база дорівнює 2639 мм.

Подробиці

Автомобіль за замовчуванням комплектується літровим мотором на 90 і 100 к.с., одна з модифікацій якого розрахована на споживання газу. Також з ним запропоновано 2 варіанти гібридної установки з віддачею в 140 і 160 к.с. і один гібрид з модулем, що розвиває до 145 к.с. Таке оснащення збільшує запас ходу до 1100 км. У комплекті з кросовером пропонується повний привід, реалізований через електромотор. Він підтримує кілька попередньо встановлених режимів, зокрема для пересування по снігу.

Запас ходу зріс до 1100 км: розсекречено новий Renautl Captur з більш ефективними моторами

Кросовер отримав більше систем безпеки, зокрема розпізнавання пішоходів, і поліпшену акустику. Вбудовані режими змінюють ще й налаштування шасі, реакцію двигуна та інші налаштування.

Крім того, французька модель оснащується 10,4-дюймовим тачскріном, асистентом утримання в смузі, контролем сліпих зон, камерами з 360-градусним оглядом та іншими опціями. У продаж на європейському ринку новинка вийде протягом найближчих тижнів. Точних цін поки що не оголошено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: