Citroen розробляє новий люксовий кросовер великого розміру – представлено перше зображення DS 8

Підпишись на нас:

Більшість компаній, що входять до складу концерну Stellantis, оновили свої великі кросовери. Але Citroen в даному випадку пішов дещо іншим шляхом. Французька компанія скоро випустить абсолютно новий кросовер DS 8, якого у неї ще не було. З чуток, автомобіль дебютує до кінця 2024 року. При цьому про французьку новинку поки що мало що відомо.

Подробиці

Незважаючи на сказане, в Мережі вже з’явився перший рендер DS 8. При розробці цього автомобіля автор зображення орієнтувався на концепт DS Aero Sport Lounge, який дебютував раніше. Новий DS 8, показаний на рендері, візуально більше схожий на інші моделі французького суббренду, ніж на зазначений прототип. Але представлений кросовер відрізняється купеподібною формою кузова. Це робить його схожим на Citroen C5 X, ще один незвичайний продукт французької марки.

Citroen розробляє новий люксовий кросовер великого розміру - представлено перше зображення DS 8

Відмінною особливістю представленого DS 8 є передня оптика з довгими світлодіодними стрічками, які візуального з’єднують бампер і капот. У цього кросовера відсутня радіаторна решітка. Це пов’язано з тим, що DS 8 стане першим електрокаром французької марки. Ця обставина, в свою чергу, пояснює спортивний дизайн автомобіля.

Citroen розробляє новий люксовий кросовер великого розміру - представлено перше зображення DS 8

Представники Citroen раніше повідомили, що серійний DS 8 вийде з одним або двома електромоторами, які видають до 350 к.с. потужності. Запас ходу у французької новинки сягатиме 700 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: