Офіційно представлено рестайлінговий Nissan Qashqai із радикально оновленою зовнішністю

Підпишись на нас:

Представлено оновлений Nissan Qashqai 2025 року. Це рестайлінгова версія третього покоління, яке дебютувало у 2021 році. Автомобіль зазнав класичної реконструкції, в якій увага приділяється трьом основним напрямкам. Оновлення зумовлене тим, що Qashqai не хоче втратити своє становище в конкурентному C-SUV сегменті, де є такі гравці як Kia Sportage та Hyundai Tucson.

Подробиці

Насамперед варто відзначити оновлений імідж паркетника, який став більш сучасний. Спереду розмістилася інша решітка радіатора, доповнена глибоко зміненими фарами. Причому основна оптика інтегрована в решітку так, що відрізнити один елемент від іншого практично неможливо. Автомобілю дісталися нові колеса на 17-20 дюймів. На кормі можна побачити оновлені бампер і ліхтарі.

Офіційно представлено рестайлінговий Nissan Qashqai 2025 із радикально оновленою зовнішністю

Габарити машини не змінилися. Її довжина, як і раніше, становить 4,43 метра при відстані між осями в 2,67 метра. Основним елементом салону є оновлений дисплей мультимедіа. Ще виробник модифікував приладову панель, поліпшив оздоблення і технології. Японська марка повідомляє, що комп’ютери нового Qashqai потужніші та працюють швидше. Є покращення і в системі 360-градусної камери. Також додалося нове обладнання, що відповідає за безпеку. Основний асортимент моторів зберігся, але вони були трохи оновлені. Є версія MHEV з 1,3-літровим турбомотором на 140 або 158 к.с. А найефективнішою є модифікація E-Power з 190-сильним електродвигуном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: