Якою технікою розбирають завали на Донеччині: регіон придбав особливі машини

Підпишись на нас:

Регіони України потребують особливої спецтехніки, котра буде не лише розміновувати території, а й
розбирати завали після ракетних та інших обстрілів.

Якою технікою розбирають завали на Донеччині: регіон придбав особливі машини

Днями стало відомо, що Донеччина закупила для своїх громад 20 британських екскаваторів-навантажувачів SiteMaster. Ці машини використовуються для різноманітних господарських операцій – ремонту доріг, ліквідації аварійних пошкоджень мережі водогону та водовідведення.

Якою технікою розбирають завали на Донеччині: регіон придбав особливі машини

Екскаватор-навантажувач JCB 4СХ SiteMaster – це універсальна спецтехніка, котра відома своїми характеристиками з довоєнних часів. Машина має гідравлічну систему та ковш розміром від 1 до 1,3 куб. м. Фронтальний ківш щелепного типу має операційну висоту вивантаження 2,66 м і кут вивантаження 45 градусів. Ширина розкриття безпосередньо щелеп майже метр – 95 см. Копання поводиться на глибині 4,67 м. При цьому виліт коша від осі заднього мосту сягає майже 7-метрової відстані – 6,74 м, а при повороті стріли вбік на 90 градусів – 6,02 м. Висота підйому ковша – 5,45 м.

Під капотом екскаватора-навантажувача 4СХ знаходиться 100-сильний дизельний двигун і напівавтоматична коробка передач JCB Powershift. Машина обладнана автоматизованим режимом управління: поворот двох коліс, поворот чотирьох коліс у протилежні сторони та поворот чотирьох коліс в одну сторону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: