Так виглядає повнопривідний Kia EV5 GT для світового ринку: перші фотографії новинки

Підпишись на нас:

Після дебюту Kia EV6 GT було оголошено, що наступним у цій лінійці стане EV5 GT. Незважаючи на те, що ця інформація озвучувалася ще в минулому році, автомобіль поки що так і не був представлений офіційно. Проте, кросовер уже запатентували в Китаї. Так, на сайті місцевого Мінпрому з’явилися фото Kia EV5 GT 2024 року. Крім того, стали відомі його попередні технічні характеристики.

Подробиці

У цьому разі йдеться саме про модифікацію GT, а не про GT-Line. Згідно з описом, автомобіль приводиться в рух за допомогою переднього електродвигуна потужністю 215 к.с. при 229 Н*м крутильного моменту. Також є додатковий мотор ззаду, який видає 98 к.с. при 125 Н*м тяги. Таким чином, йдеться про повнопривідний паркетник. При цьому безперервна потужність нижча: 83 к.с. при 73 Н*м спереду і 64 к.с. при 55 Н*м ззаду. Автомобіль важить 2229 кг і “взутий” у 20-дюймові колеса.

Так виглядає повнопривідний Kia EV5 GT для світового ринку: перші "живі" фотографії новинки

Габарити новинки становлять 4165х1874х1714 мм при колісній базі в 2748 мм. Таким чином, вона компактніша за EV6 GT. Нагадаємо, стандартну версію моделі представили в жовтні минулого року в Сеулі. Цей передньопривідний кросовер побудований на базі архітектури E-GMP. Примітно, що EV6 та інші “зелені” моделі Kia/Hyundai/Genesis на тій самій платформі мають задній привід. Також паркетник отримав електричну архітектуру на 400 В замість установки на 800 В, яка забезпечує блискавичну зарядку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: