Офіційно представлено новий 3-рядний кросовер Mazda CX-80 з економічними двигунами

Підпишись на нас:

У Європі відбулася офіційна презентація нового кросовера Mazda CX-80 2025 року. Цю модель анонсували давно, і ще до офіційного дебюту про неї було багато відомо. Фактично CX-80 є збільшеною копією CX-60. Довжина японської новинки становить майже 5 метрів при 3-метровій колісній базі. Також автомобіль запропонує економічні двигуни.

Подробиці

Японська новинка комплектується турбодизельним мотором об’ємом 3,3 літра, який розвиває до 251 к.с. і 550 Н*м. У комплекті з ним йде “м’яка” гібридна система, яка скорочує витрату палива. Також у базовій версії передбачаються 8-ступінчаста автоматична КПП і повний привід. У наступній модифікації з’являється повноцінний гібрид із сукупною віддачею в 323 к.с. Він складається з електромотора, 2,5-літрового двигуна і 17,8-кіловатної батареї.

Офіційно представлено новий 3-рядний кросовер Mazda CX-80 з економічними моторами

У салоні японської моделі встановлюють 6 або 7 сидінь, оздоблених шкірою. Інтер’єр у новинки оформлений у мінімалістичному стилі, характерному для автомобілів Mazda. Повний список опцій поки що не оголошено, але відомо, що кросовер оснащується просунутим комплексом безпеки. На додаток до цього покупцям запропонують великий вибір із преміального обладнання.

Офіційно представлено новий 3-рядний кросовер Mazda CX-80 з економічними моторами

Збір заявок на японську новинку стартує в травні. Але європейські автосалони вона поповнить ближче до осені. Ціни поки що невідомі. Кросовер також буде продаватися в Японії та Австралії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: