Моніторинг на автомобілі-амфібії: окупанти планують створити незвичну РЕБ

Підпишись на нас:

Окупанти мають наміри створити новий військовий автомобіль, котрий у майбутньому стане машиною для радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби. Такими новинами поділились пропагандистські ЗМІ.

Імовірно, що розробником такої системи стане компанія, котрій належить виробництво РЕБ “Волнорез”. Нова машина РЕБ буде створено на базі всюдихода-амфібії. Подібна техніка в росії вже є, котра створена на базі машини під назвою “Тритон”. Вже в травні-липні цього року окупанти мають продемонструвати машину, а загалом у планах — виробництво 500 машин на рік.

Така техніка буде використовуватись для «форсування річок”, коли здійснюється перекидання груп з 50 невеликих машин-амфібій з екіпажем по п’ять осіб у кожній за підтримки артилерії та авіації. Вантажність машини на воді має становити півтори тонни, на ґрунтах — одну тонну. Ціна автомобіля з бензиновим двигуном озвучена на рівні 2,4 млн рублів, з дизельним — 2,9 млн рублів.

Моніторинг на автомобілі-амфібії: окупанти планують створити незвичну РЕБ

Щодо нової машини РЕБ, то дана техніка буде здійснювати моніторинг будь-яких ділянок фронту на передньому краї, прикривати підрозділи, що наступають, евакуаційні групи, підтримувати ротацію тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: