Geely показала свій найбільший кросовер з витратою 2 літри на “сотню” та інтелектуальними кріслами

Підпишись на нас:

На Пекінському автосалоні дебютував новий Geely Galaxy Starship 2024 року. Це прототип першого великого кросовера суббренда Galaxy. Автомобіль має довжину понад 5 метрів і побудований на базі архітектури GEA. Крім того, це єдина модель у лінійці китайської компанії, яка володіє всіма системними можливостями штучного інтелекту.

Подробиці

Автомобіль отримав закриту передню частину без традиційної решітки радіатора. Тут можна побачити вузькі з’єднані фари, об’єднані за допомогою LED-смуги, логотип і напис Geely, що світяться, а також вузький повітрозабірник і додаткові джерела світла знизу. При погляді на кросовер збоку видно, що він успадкував дизайнерські ідеї бренду Volvo. Двері мають безрамкову конструкцію і відчиняються вгору, також на них немає стандартних ручок.

Geely показала свій найбільший кросовер Galaxy Starship з витратою 2 літри на "сотню" та інтелектуальними кріслами

При цьому на серійній моделі, найімовірніше, будуть стандартні двері. Окремо варто відзначити футуристичний дизайн легкосплавних дисків. Інтер’єр новинки поки що не розкрито, оскільки вона має статус концепт-кара. Але повідомляється, що регулювати положення крісел можна буде за допомогою голосових команд. Автомобіль буде приводитися в рух за допомогою новітньої гібридної установки Thor, розробленої Geely. Термічний ККД двигуна досягає 46 відсотків. Потужність системи поки що не називається. Однак відомо, що кросовер витрачатиме лише 2 літри палива на 100 км шляху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: