ДВЗ

В Україні з’явиться новий кросовер Toyota, який має розхід менше 5 літрів на 100 км

В Україна стартував прийом замовлень на новий кросовер Toyota Corolla Cross. Модель отримала безліч модифікацій з моменту створення в 1966 році та виконувала ролі і спортивного купе, і сімейного компактвена.


Цього разу оновлена Toyota RAV4 виконана у спортивній версії з акцентами класичного стилю Corolla. Виготовлена модель на модульній платформі GA-C, що використовується і для хетчбек-седану, і для кросовера.


Проте незважаючи на це нова Corolla Cross відрізняється за дизайном від своїх тезок. Кросовер отримав унікальні форми та дизайн. Уважні водії можуть побачити схожість задньої частини авто з популярною RAV4, а саме шрифтом та малюнком ліхтарів.


У ієрархічному відношенні Toyota Corolla Cross знаходиться між CH-R та RAV4. Corolla Cross схожа колісною базою на CH-R, але вужча на 3 см та коротша на 14 см від RAV4.
Салон Toyota Corolla Cross дублює інтер’єр Corolla, присутні лише незначні відмінності.

У заявці виробника йдеться, що японський кросовер отримав гібридну силову установку п’ятого покоління. Під капотом Toyota Corolla Cross розташована 2-х літрова “атмосферна” четвірка, що працює за циклом Міллера. Сумарна потужність двигуна сягає 197 кінських сил. В Україні кросовер буде запропоновано виключно з переднім приводом, адже через особливості платформи повнопривідну трансмісію з карданним валом і міжосьовим диференціалом встановити було неможливо.


Відомо, що в Японії та деяких інших країнах будуть презентовані моделі з додатковим електродвигуном, що буде приводити в рух задні колеса.

Toyota Corolla Cross матиме приємні характеристики на витрату палива: швидкість до 100 км/год вона розвине за 7,6 секунди. При цьому витрата палива становить всього 4,3 л/100 км. В Україні кросовер буде представлено у всіх версіях, від бюджетної Live до Premium. Найдоступніший кросовер буде коштувати 1 306 100 грн.

Останні публікації

На одне ПДР стало менше: що змінилось для водіїв

Для водіїв полегшили одне з сезонних ПДР. Тепер замість тимчасового використання денних ходових вогнів поза…

2 хв. тому

Німеччина посилила українську ППО: що увійшло в новий пакет допомоги

Німеччина повідомила про черговий пакет допомоги. На урядовому сайті опублікували звіт про передачу Україні нового…

38 хв. тому

Для України викуплять турецькі САУ T155 Firtina 155-мм калібру

Україна могла б отримати від Туреччини САУ T155 Firtina калібру 155-мм, але історія отримала неочікуваний…

1 годину тому

Автовишка для енергетиків: яку спецтехніку складають на вітчизняному заводі спецтехніки «Альфатекс»

На заводі спецтехніки «Альфатекс» зібрано автовишку для особливих потреб. Кременчуцький завод комунальної техніки виготовив машину для…

3 години тому

Автопаливозаправник Scania українського виробництва: вітчизняний ринок спецтехніки зростає

Українська спецтехніка продовжує заходити на вітчизняний ринок. Днями компанія «Сканія Україна» передала замовнику автопаливозаправник на…

4 години тому

Названо 5 бюджетних вживаних автомобілів із необмеженим ресурсом

Купівля авто на вторинному ринку за 250 000 грн - посильне завдання навіть для водія-початківця.…

13 години тому