Стартували продажі новітнього Volkswagen Passat: економічні двигуни і можливість проїхати 133 км без АЗС

Підпишись на нас:

Гібридна версія нового Volkswagen Passat 2024 року, надійшла в продаж на європейському ринку. Нагадаємо, що тут модель тепер доступна тільки в кузові універсал. Автомобіль пропонується, як у стандартному виконанні, так і в модифікації R-Line. Вартість німецької моделі стартує з позначки в 53 958 євро, і досягає 63 238 євро.

Подробиці

До покупки пропонуються три комплектації універсала: Base, Business і R-Line. Уже в початковій варіації оснащення автомобіля включає в себе повний комплект подушок безпеки, 17-дюймові колеса, світлодіодну оптику з функціями Leaving і Coming Home, 12,9-дюймову мультимедіа, віртуальний щиток приладів з екраном на 10,25 дюйма, рейлінги на даху, тканинний салон, адаптивний круїз, передні та задні паркувальні датчики, розпізнавання дорожніх знаків і інші сервіси…

Стартували продажі новітнього Volkswagen Passat: оголошено комплектації, моторну лінійку та ціни

У модифікації R-Line автомобіль трохи змінює свій зовнішній вигляд, додаються педалі і підніжки з нержавіючої сталі, спортивні крісла з масажем і обігрівом, адаптивна підвіска, селектор вибору режимів руху та ін. Під капотом машини знаходиться 1,5-літровий мотор. Він може поєднуватися як зі 116-сильним, так і з 177-сильним електричним двигуном. У першому випадку потужність системи становить 204 к.с., а в другому – 272 к.с. Також універсал має безальтернативні передній привід і 6-швидкісну коробку DSG з подвійним зчепленням. Завдяки АКБ ємністю 19,7 кВт/год запас ходу досягає 133 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: