Volkswagen нетипово оновив один із свої найпопулярніших кросоверів

Підпишись на нас:

Електричний крос-хетч Volkswagen ID.3 2024 року вважається одним із найкращих представників свого класу на європейському ринку. Однак його продажі в ЄС постійно падають. Тому не дивно, що минулого року компанія Volkswagen провела фейсліфтинг ID.3. Але, мабуть, це не допомогло. Річ у тім, що німецька компанія знову оновила цей хетчбек.

Подробиці

Це рішення нетипове для Volkswagen. Німецька компанія зазвичай не оновлює свої автомобілі в середині комерційного циклу. Причому цього разу виробник не став вносити змін у дизайн кузова. Замість цього він оновив технічну частину. Якщо раніше ID.3 оснащувався 204-сильним електромотором, то зараз покупцям запропонували 231-сильну версію. Примітно ще й те, що одночасно з підвищенням потужності було поліпшено автономність. Німецька модель тепер може проїжджати без підзарядки майже 560 кілометрів.

Volkswagen нетипово оновив один із найкращих кросів Європи: на ринок вийшла потужніша версія ID.3

Ба більше, хетчбек отримав нову систему кондиціонування салону. Вона автоматично підтримує температуру на рівні 23 градусів, що дає змогу оптимізувати витрати енергії.

Крім того, німецька модель після оновлення стала безпечнішою. Разом із нею пропонують адаптивний круїз-контроль, асистента утримання в смузі, систему динамічного розпізнавання дорожніх знаків, сповіщення про небезпеку зіткнення, функцію екстреного гальмування з контролем пішоходів і велосипедистів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: