У сімейного кросовера Kia Sorento з економними двигунами з’явилась дешевша за попередника версія

Підпишись на нас:

Оголошено ціни на Kia Sorento 2025 модельного року. Йдеться про модифікації Hybrid та Plug-In Hybrid, які нещодавно отримали оновлення. Ні для кого не стане здивуванням, що автомобілі стали дорожчими, ніж минулого року. У деяких випадках ціни дуже зросли. Але виробник також підготував сюрприз. Базовий Plug-In Hybrid виявився дешевшим, ніж раніше.

Подробиці

Цього вдалося досягти завдяки впровадженню нової початкової комплектації EX. Її вартість складає 49 365 доларів. Причому в цю суму входить плата за доставку машини до місця призначення 1375 доларів. Таким чином, автомобіль став на 2300 доларів дешевшим у порівнянні з торішньою базовою модифікацією MSRP.

При цьому кросовер, як і раніше, оснащується 261-сильним гібридним агрегатом, в основі якого лежить 1,6-літровий наддувний мотор. З ним поєднуються один електродвигун та батарея ємністю 14 кВт/год. Запас ходу автомобіля на електротязі сягає 50 км.

Kia Sorento 2025

Нова початкова комплектація оснащується 19-дюймовими колесами, 12,3-дюймовими мультимедіа, LED-оптикою та набір систем допомоги водієві. Що стосується Sorento з м’яким гібридом, то ціна на нього стартує з позначки 40 065 доларів з переднім приводом і 41 865 доларів з повним. Автомобіль подорожчав на 1 700 та 1 200 доларів, відповідно. Але найбільше зросла модифікація Hybrid SX Prestige – на 4 400 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: