Hyundai випустить сучасний DeLorean із 765-сильним водневим двигуном

У Мережі вкотре з'явилися чутки про вихід на ринок Hyundai N Vision 74 2026 року. Цю модель можна назвати сучасним варіантом DeLorean. За словами південнокорейської ділової газети "The Korea Economic Daily", водневий суперкар скоро надійде в серійне виробництво. Імовірно, він вийде в 2026 році, приблизно через чотири роки після дебюту концепт-кара.

Підпишись на нас:

Флагманський спортивний автомобіль корейської марки матиме задньопривідне компонування. Серійна модель має отримати двері типу “крила чайки” і дизайн, запозичений у Pony Coupe 1974 року – найпершої машини бренду. Потужність концепту становить 671 к.с. При цьому у серійного спорткара цей показник буде не меншим за 765 к.с. Та ж південнокорейська ділова газета повідомляє, що до “сотні” новинка зможе розганятися рівно за три секунди.

Hyundai випустить сучасний DeLorean із 765-сильним водневим агрегатом: він буде ексклюзивним і дорогим

Стверджується, що N74 зможе побити рекорд Нюрбургринга серед серійних автомобілів. Однак йому для цього доведеться потрудитися, враховуючи, що Mercedes-AMG One зробив це за 6 хвилин і 35,183 секунди. Виробництво новинки буде обмежено лише 200 екземплярами. Будувати ці машини будуть з 2026 по 2028 рік. Випробування прототипу, судячи з усього, планується почати в серпні поточного року. Коштувати автомобіль буде в районі 366 тисяч доларів. При цьому ідея машини полягає не стільки в отриманні прибутку, скільки в тому, щоб довести, що водень може бути захоплюючою технологією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: