Окупанти назбирали 100 тисяч ракет С-300: чим це загрожує

Підпишись на нас:

Окупанти назбирали ракет С-300 та готові їх примінити на полі бою. Про це повідомив в інтерв’ю The New York Times президент України Володимир Зеленський.

За словами президента окупанти наразі мають понад 10 000 ракет С-300. Ексречник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов підтвердив факт наявності в росіян чималої кількості ракет до комплексів С-300 й С-400.

Даний тип ракет використовують для ППО, тому вочевидь росіяни планують інтенсивніше збивати повітряні цілі. За словами Селезньова окупанти хочуть
чинити тиск на українські прикордонні території, а тому налаштував це озброєння за алгоритмом “поверхня-поверхня” замість штатної системи “поверхня-повітря”.

“Насичена металевими фракціями бойова частина створює досить потужну вибухову хвилю та спричиняє серйозні руйнування об’єктів і уражає живу силу. У ворога є чимало пускових установок і, відповідно, таких ракет, дальність польоту яких близько 100 км”, — повідомив Владислав Селезньов.

Саме тому ворог так зухвало почав вести військові дії на Харківщині, адже саме там вони хочуть працювати своєю артилерією та комплексами С-300 по місту.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: