Jeep розпочав продажі спеціальної версії Meridian X з додатковим обладнанням та дизельним двигуном

На індійському ринку стартував продаж нового Jeep Meridian X 2024 року. Автомобіль отримав додаткове обладнання, таке як очищувач повітря, відеореєстратори спереду і ззаду, протитуманні ліхтарі та багато іншого. Крім того, кросоверу дісталися деякі поліпшення в дизайні екстер'єру. Вартість американської моделі становить 1 630 000 грн в еквіваленті.

Підпишись на нас:

У американської новинки дах і легкосплавні диски доповнені сірими вставками. Крім того, автомобіль укомплектований бічними молдингами, протитуманними ліхтарями, програмованим зовнішнім освітленням, сонцезахисними козирками, очисником повітря, килимками преміум-класу, відеореєстраторами і розважальним пакетом для задніх пасажирів.

Jeep розпочав продажі спеціальної версії Meridian X з масою додаткового обладнання та дизельним мотором

Під капотом кросовера встановлено 2,0-літровий чотирициліндровий дизельний агрегат. Він генерує 170 к.с. потужності при 350 Н*м крутного моменту. Двигун працює в тандемі або з 6-ступінчастою механічною КПП, або з 9-діапазонним автоматичним гідротрансформатором. При цьому поки що не повідомляється, чи буде новинка передньопривідною або отримає повнопривідну трансмісію. Уже наприкінці поточного року Jeep Meridian має отримати серйозне оновлення. Прототип автомобіля раніше помітили на тестових заїздах, які підтвердили зміну стилю. Найімовірніше, американську модель оснастять переробленими решіткою радіатора і бамперами. Також їй дістанеться пакет ADAS.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: