ТОП-5 несправностей авто, спричинених неякісним бензином

Багато автовласників намагаються заощадити на паливі, особливо, якщо щодня проходять значний кілометраж. Однак експерт, який керує напрямком післяпродажного обслуговування, відзначив п'ять стандартних несправностей, що неминуче з'являються під час використання дешевого палива.

Підпишись на нас:

Так, насамперед страждають свічки запалювання. Це призводить до пропусків, а також неповного згоряння палива. Шкодить неякісне паливо і форсункам. Симптоми в цьому випадку ті самі. Негативно воно впливає і на каталізатор, фільтр сажі, датчики кисню, а також на низку інших елементів, які встановлені за екологічними вимогами.

У результаті водій може зіткнутися з такими проблемами, як зависання клапанів, закоксовка кілець, що в результаті підвищує витрату моторного масла. З’являється великий ризик настання масляного голодування. А це вже загрожує серйознішими несправностями, включно з появою задирів на розподільчому валу і колінвалу. При появі таких складнощів доведеться міняти шорт-блок або двигун у зборі.

Негативно позначається погане паливо з великою кількістю домішок і вологи і на роботі паливної системи. Пошкодити можна будь-яку її складову, включно з рампою, насосом високого тиску і паливним насосом. Експерт зазначив, що щороку вимоги до якості використовуваного палива підвищуються, не варто ризикувати здоров’ям важливих вузлів автомобіля через мізерну економію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: