Оновлений BMW iX у топовій версії потужністю 650 к.с. потрапив в об’єктиви камер

Ще один прототип оновленого BMW iX 2025 року був помічений під час тестів на трасі Нюрбургринг. У цьому разі йдеться про модифікацію M70, яка прийде на зміну версії Performance M60. Незважаючи на те, що автомобіль, як і раніше, ховається під щільним захисним камуфляжем, деякі деталі його екстер'єру видно. Зокрема, нові світлодіодні фари.

Підпишись на нас:

Крім того, автомобіль отримає решітку радіатора, що світиться, і бампер, що більше виступає вперед. Оновлений електричний флагман німецької марки має з’явитися на ринку навесні наступного року. Деякі джерела припускають, що нові фари будуть тоншими, ніж у поточної моделі. Але на фото цього не видно. При цьому потрібно відзначити той факт, що BMW в цьому кросі дотримується тенденції встановлення цілісних світлових блоків, а не роздільних, що робить iX аномалією в лінійці виробника.

Оновлений BMW iX у топовій версії потужністю 650 к.с. потрапив в об'єктиви камер: у нього решітка, що світиться

Передній і задній бампер замасковані, проте спліттер на лицьовій стороні може бути більшим. Не виключено, що і для кормового бампера виробник підготував незначні зміни. Але найцікавіші модернізації мають ховатися в технічній частині машини. Модельний ряд електричного паркетника очолить модифікація M70, яка і була помічена фотографами-“шпигунами”. Як уже говорилося, вона замінить M60. Остання наразі оснащується 610-сильною системою. Новинка зі свого боку, ймовірно, отримає установку на 650 к.с. Також має бути збільшена дальність ходу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: