Витрата 2,9 літра на 100 км і запас ходу 2100 км: розсекречено новий кросовер BYD

Компанія BYD нещодавно представила найновішу гібридну систему, яка забезпечує вражаючий запас ходу. Наразі виробник почав планомірно впроваджувати її у свої автомобілі. Одним із перших новий гібрид отримав кросовер BYD Song L 2025, який готується до виходу на ринок. Китайський аналог Мінпромторгу опублікував реєстраційні документи на цю модель.

Підпишись на нас:

Завдяки цьому стали відомі як зовнішність, і характеристики кросовера. Автомобіль комплектується гібридом BYD п’ятого покоління, в основу якого ліг 1,5-літровий безнаддувний двигун, що видає до 99 к.с. У комплекті з ним йде 215-сильний електродвигун (номінальна потужність дорівнює 94 л.с.). ДВЗ відрізняється високим тепловим ККД, що становить 46,06%.

До складу цієї системи увійшов ще й порівняно компактний акумулятор, характеристики якого поки що не розкривають. Дане поєднання, згідно з офіційною заявою, забезпечує витрату на рівні 2,9 літра та запас ходу 2100 кілометрів. Габарити новинки становлять 4780х1898х1670 мм при колісній базі 2782 мм.

BYD Song L 2025

Візуально новий Song L схожий на свого попередника, хоч і отримав кілька оригінальних деталей: перероблені радіаторні грати, тонкі фари головного світла, великий передній бампер та інше. Позаду у кросовера розміщується наскрізний ліхтар. Точна дата дебюту цієї моделі поки що не озвучена.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: