ДВЗ

Показали, як буде виглядати новий бюджетний кросовер від Geely та Volvo

Компанія Lynk & Co, дочірня марка Geely та Volvo, готується представити новий середньорозмірний кросовер Lynk & Co 08, про що було оголошено нещодавно на офіційному сайті виробника.

Подробиці

Сьогодні було опубліковано новий тизер моделі, що демонструє її бічний профіль. У новому автомобілі реалізовано концепцію міської естетики, що підкреслюється унікальним дизайном та інноваційними рішеннями в оформленні кузова. На новому кросовері Lynk&Co 08 привертає увагу одразу кілька цікавих дизайнерських елементів.

По-перше, це яскравий та оригінальний дизайн, який відрізняється від старшого побратима Lynk & Co 09. Як основні відмінності варто відзначити яскравіше виражені лінії та кути, оригінальний дизайн колісних арок та плавні переходи між елементами кузова. Крім того, кросовер отримав нові світлодіодні фари, а також витонченіший дизайн задньої частини. Одним із цікавих нововведень нового кросовера Lynk & Co 08 стало те, що виробник вступив у партнерство з компанією IT-гігантом Meizu, яка розробила для нього сучасну систему розваг та інформації Flyme Auto.

Це говорить про те, що новий автомобіль має безліч функцій, серед яких, крім звичайної мультимедійної системи, також є навігаційні функції, підключення до інтернету і багато інших можливостей. Що стосується технічних характеристик, новий кросовер Lynk & Co 08 буде оснащений 1.5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном у поєднанні з електромотором. Більш детальну інформацію про технічні характеристики виробник поки що не розкриває.

Офіційний дебют нового кросовера Lynk & Co 08 відбудеться 30 березня, а продаж розпочнеться протягом поточного року. Новий автомобіль стане доступним для широкої аудиторії і очікується, що його привабливий дизайн, а також сучасні функції знайдуть своїх покупців.

Останні публікації

Наступають в «сараях»: окупанти вигадали нову броню для танка

Окупанти не лише живуть в сараях, а й почали втілювати свою улюблену архітектуру на полі…

4 хв. тому

Рідкісний двомісний кабріолет Ford: в Києві з’явився маловідомий автомобіль

В столиці помітили рідкісний та маловідомий кабріолет Ford StreetKa. Компактний автомобіль хоч і вирізняється серед інших,…

1 годину тому

В Хотині з’явився новий маршрут: рейсові MAN та Mercedes-Benz вже готові до роботи

Вперше за довгі роки в Хотині Чернівецької області з’явився маршрут кільцевого автобуса. Рейс не працював…

2 години тому

Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї,…

11 години тому

Чеська компанія має намір поставити Азербайджану найбільшу за 35 років кількість самохідних гаубиць

Згідно зі статтею, опублікованою в чеських ЗМІ оборонна компанія Excalibur Army планує доставити до Азербайджану…

12 години тому

Стало відомо, який стратегічний резерв ракет має Росія для обстрілів України

Росія зберігає певний стратегічний запас ракет, продовжуючи їх виробництво для ударів по Україні, заявив речник…

13 години тому