Tatra Trucks представила третє покоління броньованих вантажівок T815-76 з опціональним розташуванням двигуна

Компанія Tatra Export, яка представляє компанію Tatra Trucks на виставці Eurosatory 2024, використовувала цю виставку для світової прем’єри лінійки Tatra T815-7 Force третього покоління.

Підпишись на нас:

Представлена ​​вантажівка має стандартну неброньовану кабіну, хоча Tatra пропонуватиме броньовані кабіни, розроблені та виготовлені власними силами. Нова стандартна неброньована кабіна доступна у дво- та чотиридверній версіях і включає покращений інтер’єр та оцифровану приладову панель. Цю стандартну кабіну можна швидко й легко замінити на броньовану навіть у польових умовах.

Третє покоління T815-7 зберігає унікальне та перевірене трубчасте шасі Tatra з трубчастою опорою та незалежно підвішеними напіввісями. Підвіска забезпечується подушками безпеки, гвинтовими пружинами або листовими ресорами в різних комбінаціях відповідно до вимог користувача. Стандартні конфігурації включають 4×4, 6×6 і 8×8, хоча модульна концепція магістральної труби дозволяє використовувати багатовісні версії з різними керованими та ведучими осями.

Цікавою особливістю T815-7 є опціональне розташування двигуна. Двигун залишається поздовжньо розташованим між рейками рами, але його можна розмістити позаду передньої осі, опція, яка дозволяє зменшити загальну висоту кабіни на 110 мм. Варіанти двигунів включають двигуни Tatra V8 і V12 з повітряним охолодженням з електронним керуванням або агрегати з водяним охолодженням Cummins або Caterpillar, зокрема шестициліндровий C9.3B. Двигуни можуть поєднуватися з десяти- або чотирнадцятиступінчастою автоматизованою коробкою передач Tatra з електронним перемиканням передач, автоматичною коробкою передач ZF TraXon або автоматичною версією ZF EcoLife 2. Шести- або семиступінчаста повністю автоматична коробка передач Allison також є опцією. Роздавальні коробки є власністю Tatra і доступні в одношвидкісній або двошвидкісній версії.

Іншим новим продуктом, представленим Tatra, є мостовий носій T158 Phoenix 10×10, який демонструє модульну концепцію трубчастого опорного шасі Tatra. Представлена ​​вантажівка оснащена броньованою кабіною Tatra та надбудовою мобільного мосту KNDS Leguan. Лінійка Phoenix, представлена ​​в 2011 році, — це важка комерційна серія вантажівок, призначена в основному для важких і складних завдань, але вона також підходить для багатьох військових завдань. Сімейство Phoenix базується на конструкції шасі Tatra з магістральними трубами, хоча це ознаменувало крок до зміни для компанії, оскільки кабіна та деякі автомобільні компоненти були вперше закуплені від OEM-виробників на вантажівці з трубчастою конструкцією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: