«Дочка» Volvo представила оновлений Polestar 2 2025 з запасом ходу більше, ніж у Tesla Model 3

Вийшов оновлений Polestar 2 2025 року. Автомобіль отримав нові кольори забарвлення кузова і став більш далекобійним. Крім того, електричному седану тепер доступний опціональний пакет Pro Pack, який охоплює золоте оздоблення ременів безпеки і кришок клапанів. Базовий одномоторний автомобіль отримав нову акумуляторну батарею CATL ємністю 70 кВт/год.

Підпишись на нас:

Ринок компактних електричних седанів зараз більш переповнений, ніж коли компанія Polestar випустила модель 2 у 2020 році. І нещодавнє оновлення Tesla Model 3 тільки посилило тиск на китайсько-шведський автомобіль. Це звучить як підстава для рестайлінгу, але марка обрала більш тонку програму поліпшення машини. Дальність ходу навряд чи можна назвати слабким місцем моделей Polestar, але бренд поліпшив цей показник завдяки встановленню нового акумулятора. Тепер седан може проїхати без підзарядки до 554 км.

«Дочка» Volvo представила обновленный Polestar 2 2025 года с запасом хода больше, чем у Tesla Model 3

А модифікація Long Range тепер долає 659 км. Це невелике поліпшення, але для електричних автомобілів важливий кожен кілометр. Обидві версії “двійки” проїжджають приблизно на 5 відсотків більшу відстань, ніж Model 3. Дизайн машини залишився незмінним. Його освіжили додаванням нових кольорів та 19- і 20-дюймових колісних дисків. Додатково компанія переглянула структуру пакета опцій, що має полегшити покупцям персоналізацію своїх електрокарів. Оновлений Polestar 2 вже доступний у Європі та Канаді. На американському ринку модель з’явиться пізніше цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: