Повний привід, велика потужність і висока ціна: перший в історії електрокар Ferrari вийшов на тести

Компанія Ferrari почала тестові випробування свого першого в історії електромобіля. Новинка вироблятиметься на нещодавно побудованому заводі в Маранелло, Італія. Прототип моделі напередодні був помічений під час тестових заїздів. При цьому поки що автомобіль оснащений деталями від інших автомобілів марки, оскільки вона не хоче показувати його дизайн завчасно.

Підпишись на нас:

Новинка поки що не має офіційної назви. Однак уже зрозуміло, що серійний Ferrari EV виглядатиме зовсім інакше, ніж тестовий мул. На “шпигунських” знімках автомобіль нагадує великий хетчбек, але насправді у нього кузов від Levante. Також можна побачити підроблені вихлопні труби та інший задній бампер. Спереду встановлена оптика від Roma. При цьому колеса у новинки набагато більші, ніж у стандартного Levante, і підвіска занижена. Ширшу колію закрили пластиковими подовжувачами. Те саме зробили з решіткою радіатора.

Повний привід, велика потужність і висока ціна: перший в історії електрокар Ferrari вийшов на тести

Очікується, що перший електрокар італійської компанії буде офіційно представлений наступного року. Згідно зі звітом Reuters, вартість новинки становитиме 500 тисяч доларів США в еквіваленті за поточним курсом. Витік патентів передбачає, що це буде двомісний автомобіль з електродвигуном на кожному з чотирьох коліс. Тобто у нього буде повнопривідна трансмісія. Очікується, що машина буде дуже потужною. Новинка може скласти конкуренцію Porsche Taycan і прийдешньому родстеру Tesla.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: