Як відкрити машину навіть без ключа, не вибиваючи скла

Отже, що ж можна зробити насамперед, якщо ключі від машини залишилися всередині авто, а замки закрилися? На початку хотілося б зазначити, що ця ситуація трапляється не так рідко, як може здатися на перший погляд, адже на багатьох сучасних ТЗ стоять системи охорони, які автоматично блокують двері за деякий час бездіяльності. За таких обставин залишитися зовні замкненої машини без ключів може навіть досвідчений автомобіліст, що вже там говорити про новачків.

Підпишись на нас:

Що ж стосується можливості потрапити в машину, то тут зовсім не обов’язково вдаватися до якихось варварських методів, адже є відповідні фахівці, які допомагають розкрити будь-яке авто за лічені хвилини, навіть якщо на ньому стоїть хороша охоронна система. Інша справа, що в цьому випадку майстру доведеться заплатити, та й попередньо потрібно довести, що саме ви є власником ТЗ або довіреною особою, яка має право на управління.

Якщо викликати фахівця не виходить внаслідок дорожнечі або відсутності документів, то слід відправитися в будь-який великий магазин автозапчастин і придбати так звану подушку, що допомагає відігнути двері. Також потрібно спорудити довгий гак із дроту, який легко дістане до внутрішньої ручки дверей. Шляхом невеликих зусиль належить відігнути злегка двері, щоб просунути подушку. Далі вона накачується до того моменту, поки всередину спокійно пройде рука з підготовленим гаком.

Ще один метод, який можна використовувати, спрацьовує не на всіх автомобілях, а переважно на досить старих машинах. Йдеться про тенісний м’яч або, в якому попередньо робиться отвір, після чого виріб підносять до замкової щілини. Наступним кроком достатньо буде лише різко і сильно натиснути на м’яч, щоб той згодом почав набирати повітря і відновлювати свою форму. Цього буде достатньо, щоб створити необхідний тиск і вплив на замок.

Якщо жоден із перерахованих методів здійснити не виходить, а сам автомобіліст перебуває в польових умовах, де не можна дістати підручні засоби або викликати фахівця, то не залишається нічого іншого, окрім як бити скло. Для цього рекомендують вибрати бічний елемент, бажано ззаду, щоб отвір після можна було просто заклеїти на час скотчем і при цьому не заважати огляду в процесі руху. Бити скло кулаком або ліктем – це не найкращий варіант. Для цього слід озброїтися будь-яким підручним засобом. Тут рекомендується бити саме одне з бічних стекол, а не кватирку і тим паче вітрову деталь, оскільки з останньою виникне чимало проблем, а кватирку згодом купити буде складніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: