Honda почала випускати нестандартний варіант кросовера CR-V: газове обладнання і електродвигун

Підпишись на нас:

Корпорація “Хонда” явила світові новий е-кросовер свого виробництва Honda CR-V e:FCEV з водневими паливними елементами, який вже доступний для купівлі на домашньому для розробника японському ринку.

Подробиці

Мінімальна вартість новинки в японських єнах – трохи менше ¥8,1 млн, що в перерахунку на USD становить близько $51 350. Жителі Країни висхідного сонця можуть купувати електрокросовер на умовах лізингу. Модель доступна для придбання у двох колірних виконаннях: сірий металік і білий перламутр. Головна відмінність від стандартного “побратима” – осучаснений дизайн фронтальної частини.

Honda CR-V e:FCEV: новий електрокросовер з водневими елементами можна придбати в лізинг

Новинка CR-V e:FCEV приросла 177-колісним електродвижком (310 Н∙м), який встановлено на передній осі. АКБ на 17,7 кВт/год дає змогу проїхати на одному заряді 61 км. Час наповнення батареї енергією – 2 год. 30 хв. Двонаправлена зарядка дозволяє використовувати автомобіль для живлення електроприладів.

Основну частину запасу ходу забезпечує система водневих паливних елементів. Балони об’ємом 4,3 кг дають змогу проїхати ще 560 км. Сукупний запас ходу становить 621 км.

Двонаправлена зарядка дає змогу використовувати автомобіль для живлення електроприладів.
Двонаправлена зарядка дає змогу використовувати автомобіль для живлення електроприладів

Модель CR-V e:FCEV доступна в комплектації Touring (двозонний клімат-контроль + електропривод сидінь і дверей багажника + акустика Bose з 12-ма динаміками + підігрів крісел і керма).

Найближчим часом е-кросовер з’явиться на ринку Сполучених Штатів за невідомою поки що ціною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: